Welkom bij Hans Maarssen Orchideeën

Geschiedenis

LogoIn de jaren 60 namen de vader en oom van Hans Maarssen het bedrijf over van hun vader en gingen van Seringen, Anjers en Rozen over op het telen van Cymbidium, het bedrijf “Orchideeën Maarssen” was gelegen in de Haarlemmermeerpolder in Aalsmeerderbrug.

In de jaren 70 kwam Hans werken bij het bedrijf van zijn vader en oom, het bedrijf bloeide uit tot een welbekende naam in de Orchideeënwereld. Vele shows en tentoonstellingen werden bezocht en vele prijzen werden in de wacht gesleept. In het laboratorium werden eigen rassen vermeerderd en deze worden tot op heden nog geteeld.

In de jaren 80 verlaat de oom van Hans het bedrijf “Orchideeën Maarssen” en start een nieuw bedrijf in de Noordoostpolder genaamd “de Orchideeënhoeve” Begin jaren 90 namen Hans samen met zijn broer Dirk het bedrijf over van hun vader en eind jaren 90 hadden beide broers hun eigen bedrijf gerealiseerd. De twee bedrijven werken nog altijd nauw samen aan het creëren van nieuwe rassen.

Het bedrijf “Hans Maarssen Orchideeen” is gelegen in de Schinkelpolder in Aalsmeer en bevindt zich in het centrum van de bloemen- en plantenwereld dichtbij een van de grootste bloemen- en plantenveilingen, Floraholland.

© 2023 Hans Maarssen Orchideeën